Barnematkurs

Nettside_toppbanner

 

Jeg holder Margit Vea barnematkurs i Trondheim og omegn. Jeg har holdt kurs for mer enn 200 foreldre, både for barselgrupper og i regi av Trondheim kommune.

Ønsker du å lære deg å lage ulike typer barnemat fra bunnen? Fokuset på kurset er naturlig mat – den beste start. Du lærer å lage ulike typer grøt, middagsmoser, kombinere babymaten med familiens mat med mer. Temaer som babystyrt mattilvenning, tilsetningsstoffer og allergier/intoleranser blir berørt. Det er god tid til spørsmål, smaksprøver til store og små, og alle får med seg oppskriftshefte.

Kurset er perfekt for barselgrupper og andre vennegjenger, jeg kommer gjerne hjem til dere og holder kurs. I tillegg setter jeg jevnlig opp kurs med åpen påmelding for enkeltpersoner.

Kontakt meg dersom du ønsker mer info om kurset, mulighet for å holde kurs hjemme hos deg eller ønske om påmelding til kurs på skolekjøkken.

 

Pris: 600,- per voksen* (babyer deltar såklart gratis!)
Sted: hjemme hos dere eller skolekjøkken på Tyholt
Kontakt: oda@margitvea.no

* ektefelle/samboer deltar til halv pris, 300,- 

Skjermbilde 2014-10-20 kl. 13.07.51

 

Reklame

2 kommentarer om “Barnematkurs

  1. Hei Oda ☺
    Jeg lurer på om du synes det har hensikt å delta på barnematkurset nå når sønnen min har blitt 16 mnd.? Eller er det mest for de aller minste?
    Det er et kurs i nærheten her jeg bor i morgen nemlig ☺

    Hilsen Gunn Mari

    • Hei Gunn Mari! Har hatt foreldre med 1-åringer på kurs, som har vært veldig fornøyde. Men sånn i utgangspunktet ville jeg kanskje anbefalt det til de med litt mindre barn enn 16 mnd. Kanskje finner du matkurs for hele familien der du bor? Det vil kunne være enda mer nyttig :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s