Grønne lapper

Fra før har jeg skrevet om bananlapper og søtpotetlapper.

Nå er det grønne grønnkållapper på menyen!

Du trenger:
1 neve grønnkål
1 egg
1/2 banan
2 ss rismel

Kjør grønnkål, egg og banan med stavmikser til det er helt blandet. Bland i rismel. Smelt smør eller olje i en panne og stek lappene på begge sider på middels varme. IMG_7744.JPG
Variasjon:
– bruk andre grønne blader som spinat (12 mnd+)
– bruk andre typer mel
– stek i kokosolje for et hint av kokossmak

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s