Yummi pouch – smoothieposer til gjenbruk

Lite er mer genialt enn disse posene med smoothie og annen mat når man er på farten. Vi har brukt både ellas kitchen og hipp sine smoothier tidligere, men så kom jeg over en av de mest geniale tingene for en barnefamilie: poser man selv kan fylle, som er egnet for både oppvaskmaskin og fryser! De er rett og slett laget for gjenbruk. De aller beste posene jeg har kommet over er Yummi pouch, og dette er trolig den eneste produktanbefalingen som vil komme fra meg. 20140531-101411-36851365.jpg
I Norge er det lillefin.no som forhandler disse, og du finner alle Yummi pouch-produktene her.

Det som skiller Yummi pouch fra andre lignende poser er:

stor ziplock-åpning som gjør de enkle å fylle og rengjøre (har prøvd poser med mindre åpning og det funker dårligere)
plasseringa og størrelsen på ziplock-åpningen gjør det enkelt å vaske posen med vanlig oppvaskbørste
– de er beregnet for oppvaskmaskin (øverste hylle). Noen vasker poser uten ziplock-åpning i oppvaskmaskin, men jeg ville ikke følt meg trygg på hvor rene disse blir
– en linje viser hvor mye du skal fylle posen for at det skal være enkelt å lukke den uten søl, og som gir rom for utvidelse av innholdet i fryseren

Yummi pouch er frie for BPA, PVC og ftalater. Posene rommer ca. 1,7 dl (6 ounces). Fyller man i mindre kan man åpne skrukorka og klemme ut gjenværende luft.

20140531-102812-37692809.jpg

20140531-103125-37885658.jpgHos lillefin.no får du kjøpt praktisk mugge for å fylle posene. Det er også mulig å bruke trakt.

20140531-103434-38074173.jpgLinje som viser hvor mye som skal fylles. Ruter for å skrive innhold og dato.

20140531-103612-38172820.jpgStor åpning med sterk ziplock. Lekker ikke!

20140531-103812-38292815.jpgFinnes som 4-pk i disse lekre fargene.

Kjøper du denne pakken har du det du trenger for å komme i gang, og sparer mye sammenlignet med fullpris på hvert enkelt produkt. Prisen du betaler for disse posene tjener du raskt inn, i og med at det er mye rimeligere å lage egen frukt/grønnsaksmos!

Følg med neste uke – da kommer en giveaway på Yummi pouch!

Jeg har fått disse produktene fra Marianne hos lillefin.no, men når det er sagt hadde jeg allerede lagt inn en bestilling på posene fra USA (med dyr frakt, tollgebyr og det hele). Ble kjempeglad da jeg fant ut at de forhandles i Norge!

Reklame

10 kommentarer om “Yummi pouch – smoothieposer til gjenbruk

 1. Tilbaketråkk: Giveaway! | lagbarnemat

 2. Hvorfor skal de vaskes på øverste hylle i oppvaskmaskinen? Jeg har ikke sånne «pinner» på den øverste hylla så jeg vaska på nederste jeg. Ble ikke helt ren så måtte vaske for hånd etterpå..

  • Det er sikkert pga at det vaskes mer skånsomt øverst. Jeg vasker så å si alltid posene for hånd rett etter de er brukt, men om vi ikke har mulighet til det skyller jeg de godt og setter over sånne pinner som du snakker om. Går nok å vaske de nederst også, men kanskje de «varer» litt kortere da?

 3. Hei! Jeg har også kjøpt disse posene, takk for tips:-)
  Fryser dem ned med smoothie eller grønnsaksmos. Lurer generelt litt på dette med opptining av babymat- hvis vi feks skal ut en hel dag, tar jeg opp en sånn pose av frysern på morgenen. Så, rundt lunsjtider, er den tint, og babyen min på fem måneder får den. Men er dette ok? Da har den jo tint i romtemperatur (evt ute i vogna eller der vi måtte befinne oss akkurat den dagen). Er det ok? Og er det ok for babyer å få mat som er så kald?
  Denne måten å tine mat på bruker jeg ofte- opp av fryseren på morgenen, og så servere feks søtpotetmos i 13-tida. Håper på svar fra deg, digger bloggen din!:)

  • Hei Anne, det går helt fint å tine de på den måten du beskriver :-) og så lenge barnet syns det er godt med kald mat så er det null problem å servere det sånn!

 4. Jeg ser man kan skrive på posene hva de inneholder, men hvordan tusj bruker man da? Vil jo gjerne kunne vaske det vekk igjen.

  • På de klistrelappene har jeg skrevet med sprittusj, og det får jeg fint vasket av. Men har faktisk ikke prøvd å skrive på selve posen! Kan prøve det og la det være på noen dager – så kan jeg komme tilbake til deg.

 5. Hei
  Nå har jeg bestilt tilsvarende på ebay og beklager men det ble langt billigere enn lillefin sine, antar det enten er slik at varen har falt i pris og/eller at jeg har brukt lengre tid for å finne det billigste alternativet (vare + frakt kom godt under 350 regelen og varen kom under gml 200 regel)

  • Hei! Ja, det aller meste kan kjøpes rimeligere på ebay. Jeg foretrekker personlig å ikke kjøpe produkter babyen skal ha i munnen/kontakt med huden fra ebay, da man aldri kan være sikker på opphavet eller om produktene er «trygge». Men det er såklart opp til hver enkelt :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s