Hva vil du lese om?

Hei alle sammen!

Hyggelig å se at det er så mange som titter innom selv om det ikke kommer innlegg daglig. Jeg har et par oppskrifter jeg kommer til å dele snart, men jeg lurer veldig på hva dere vil lese om? Ikke så lett å komme på nye tema hele tida nå som Olav er 13 måneder og spiser stort sett det samme som oss.

Så fyr løs!

20140216-200720.jpg

Reklame

2 kommentarer om “Hva vil du lese om?

  1. Hei! Jeg er nokså ny leser av bloggen din, og finner bra inspirasjon her! Gutten min er 6 måneder gammel, så vi er litt i startfasen. Forsøker å lage hjemmelaget grøt av både havregryn og hirsemel, men får bare ikke ut klumpene bra nok. Noen tips? Ellers blir det litt ferdigglass også, kanskje du har noen ideer for å pimpe opp disse litt? Kanskje du ikke bruker så mye av det men. Har også oppdaget at jeg kan lure i han litt bitre grønnsaker, som brokkolig og erter, med å blande med litt frukt. Kjenner du til noen morsomme kombinasjoner her? Ellers takk for fine oppskrifter! Du får begynne på nummer to, så holder kanskje inspirasjonen seg oppe ;-)

    • Hei!

      Takk for et fint innspill (og beklager for litt sent svar). Hva med å prøve å bruke havremel i stedet for gryn? Du kan kjøpe mel på butikken, eller kverne havregryn selv i kjøkkenmaskin. Når det gjelder å piffe opp middagsglass har jeg ikke så mye tips.. Ha i friske eller tørkede urter for å tilføre litt mer smak, eller ha i litt grønnsaker e.l. fra deres egen middag? :-)

      Eple kan passe godt sammen ganske mye, for eksempel potet, gulrot, pastinakk… Ananas eller tørket aprikos passer også fint i endel middagsretter. Grønnsaker som mange små liker er mais, gresskar og pastinakk – så disse kan man etter hvert blande med annen mat de har vent seg til. Ellers vil jeg anbefale å fortsette å prøve de enkelte grønnsakene hver for seg, det kan ta opptil 15 forsøk før de venner seg til en smak. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s