Forberedelser

For å gjøre ting så enkelt og oversiktlig som mulig har jeg noen få rutiner hver kveld. Dette gjør neste dags måltider lette å gjennomføre!

1) Grøt
Koker grøt for hele neste dag. Mel har ligget i bløt siden morgenen, så det er bare å koke opp mel og vann og så sette grøten i kjøleskapet, i lukket boks. Et annet alternativ er å bløtlegge mel om kvelden, så alt er klart til koking neste morgen.

2) Frukt
Jeg bruker som regel svisker eller tørket aprikos i grøten. Tar opp terninger av dette fra fryseren, og setter i kjøleskapet så det er tint opp og klart til å røres ut i grøten.

3) Middag
Neste dags middag planlegges. Om det skal være most mat tas det opp fra fryseren og settes til tining i kjøleskapet.

Ellers pleier jeg å se kjapt for meg morgendagen og planlegge måltidene ut fra om vi skal ut og farte eller være hjemme.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s