Risgrøt til baby – oppskrift

Risgrøt er glutenfri, blir helt glatt i konsistensen og passer fra 5-6 måneder. Dette er foreløpig nok til én porsjon risgrøt til Olav:

2 ss rismel
1,5 dl vann

Kok opp mel og vann og la det koke på svak varme til grøten tykner. Tar noen minutter. Avkjøl grøten og tilsett 1 ts kaldpresset rapsolje i spisevarm grøt.

Tilsetter gjerne litt aprikosmos eller sviskemos i grøten. Rismel har veldig lite jern, så dette bør ikke være hovedgrøt for barna. Det samme gjelder maisgrøt og semulegrynsgrøt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s