Å fryse avokado

I dette innlegget la jeg ut fremgangsmåte for å lage banan- og avokadomos. Har lest og hørt litt forskjellig om det å fryse ned avokado, så jeg ville prøve det ut selv. Er jo en stund til Olav spiser en halv eller hel avokado, og siden de ikke har lange holdbarheten er det greit å kunne fryse ned. Mosen kan få en litt brunlig farge i overflaten, men det bedrer seg når den tines. Rør om etter tining, så er mosen tipp topp! Eventuell brunfarging er uansett ikke noe farlig, og smaken er den samme.

Et par dråper presset lime eller sitron kan forhindre misfarging.

20140722-001942-1182816.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s